Skigebied Rauris - SuperSkiCard
Skigebied Rauris - SuperSkiCard

RAURISER HOCHALMBAHNEN

Rauriser Hochalmbahnen ligt in het Raurisertal (Salzburgerland, Oostenrijk) en heeft een eigen, modern en gevarieerd skigebied. Er is 32,5 km piste en 5km skiroute om te skiën of te snowboarden. De pistes in het skigebied Rauriser Hochalmbahnen zijn afwisselend en bieden voor ieder wat wils.

Skigebied Rauris

Het skigebied van de Rauriser Hochalmbahnen in het Raurisertal is landschappelijk gezien een van de mooiste in de hele Alpen. Het overzichtelijke wintersportgebied biedt door de vele pisten voor elke skiër en snowboarder aantrekkelijke mogelijkheden. Van blauwe tot zwarte pistes en skiroutes: u vindt het er allemaal. De top van het skigebied reikt tot 2175 meter.

De pisten in het bovenste gedeelte bij de gondel zijn mooie brede carvingpistes. Het uitzicht vanaf de Gipfelbahn op de pistes is fantastisch.

Het skigebied is overzichtelijk en heeft voldoende eenvoudige afdalingen. Er zijn prima oefenhellingen, skischolen met speelvelden en loopbanden. Hierdoor is dit skigebied erg geliefd bij gezinnen met kinderen.

De funslope en het wedstrijdparcours zorgen voor nog meer afwisseling.

Zoekt u meer uitdaging buiten het skigebied van Rauris? Kies dan voor een SuperSkiCard.

Rauris maakt deel uit van het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld; de SuperSkiCard regio.

Met de SuperSkiCard staan ​u 77 skigebieden met in totaal 2750 afwisselende pistekilometers ter beschikking.

926 ultra moderne kabelbanen en liften brengen u snel naar de startpunten van skiplezier, terwijl 777 lodges en berghutten u verleiden tot verfrissingen. 

De 77 skigebieden bieden veel afwisseling en hebben altijd het perfecte aanbod voor uw wensen en behoeften