Gehanteerde corona regels bij Zon Sneeuw Bergen

Zon Sneeuw Bergen is onderdeel van ZonZeeStrand.nl. De bekende online website slaat zijn vleugels uit naar Oostenrijk!

Covid-19 regels volgens Austria Info

CODE GEEL

Geldt er op jouw bestemming een code geel?

Wanneer het reisadvies voor jouw bestemming op code geel staat, kan je vakantie gewoon doorgaan. De overheid vindt je bestemming veilig om naartoe te reizen, dus geen zorgen! Alle bestemmingen met een geel reisadvies voldoen aan de Europese gezondheidsmaatregelen. Daarom worden deze vakanties niet kosteloos geannuleerd. Bekijk alle maatregelen die volgens het Europese protocol bekend zijn gemaakt.

CODE ORANJE en CODE ROOD

Geldt er op jouw bestemming een code oranje of een code rood?

Dan biedt ZonSneeuwBergen dezelfde vakantiehuis, maar op een later moment. We gaan in overleg kijken of we je verblijf in het vakantiehuis kosteloos kunnen omboeken naar een andere periode. Eventuele meer- of minderkosten voor de nieuwe verblijfsperiode zullen dan worden verrekend.

Ander vakantiehuis, maar op een later moment?

Uiteraard zullen we altijd proberen dit kosteloos te doen, maar dat kunnen we niet garanderen. Je kunt tot 60 dagen voor aankomst je boeking tegen 10% van de reissom omboeken naar een ander vakantiehuis.

Geldt er op je bestemming een inreisverbod of een inreisverbod vanuit het land waar je reist, dan kan je vakantie niet doorgaan?

In dat geval annuleren we je vakantie kosteloos en krijg je het geld van ons terug of ontvang je, als je dat liever hebt, een voucher om in de toekomst te gebruiken. We kijken hier voor maximaal 2 weken vooruit.

Ik wil liever niet op vakantie, wat nu?

Als je besluit datje liever niet op reis gaat, ondanks dat er geen code Geel, Oranje of Rood is, dan kunnen we je vakantie niet kosteloos annuleren. In de meeste gevallen kunnen we je wel gratis omboeken, naar een later tijdstip in hetzelfde vakantiehuis. Neem dan even contact met ons op.

Wil je annuleren in verband met Corona?

Wij hebben daar begrip voor! Wij willen zo flexibel mogelijk omgaan met de situatie en hopen altijd een oplossing te vinden. Een oplossing waar iedereen, maar vooral jij als onze gast, tevreden mee bent. Wij kunnen als uitzondering, de boeking tot 60 dagen voor aankomst tegen 10% van de reissom annuleren ten opzicht van de standaard 35% annuleringskosten.

Uiteraard vinden wij het belangrijk, dat jij als onze gast, zo veel mogelijk tegemoetgekomen wordt. Daarom staan wij voor je klaar om je te helpen in situaties die ontstaan door het Coronavirus. Wij hebben als doel, als het gaat om Corona, niets te willen verdienen. Uiteraard zullen we dit altijd netjes vooraf met je bespreken.

Waar u ten aller tijden aan moeten denken bij het boeken:
  • Heeft u een annuleringsverzekering?
  • Heeft u een reisverzekering?
  • Vraag altijd eerst bij je reis- en/of annuleringsverzekering over de dekking i.v.m. Corona.

Nog meer Vragen?

Zon Sneeuw Bergen

Zeeweg 2
1759 GV Callantsoog
+31 (0)224 760 760
info@zonzeestrand.nl

Zon sneeuw bergen

Neem contact op met Zon Sneeuw Bergen! We zijn er voor al uw vragen.

Wilt u meer informatie, kunt u iets niet vinden of kunnen wij u verder vrijblijvend advies geven? Neemt u dan gerust contact met ons op:

Zon Sneeuw Bergen
kantoor:  Zeeweg 2, 1759 GV Callantsoog
+31 (0)224 760 760

👉 Zomerhuis aan de Nederlandse kust huren?!

ZonZeeStrand